Jong meisje neukt met oudere man

Jong meisje neukt met oudere man

Laat ik maar eerst beginnen met me voor te stellen. Ik ben Mieke tweeëntwintig geboren en opgegroeid in Limburg,Zuiden van Nederland. Mijn ouders zijn Nederlanders die er al veetig jaar wonen en hebben in Maastricht een hotel. Ik ben dan ook opgevoed in het Limburgs.. Natuurlijk ben ik al veel in Limburg geweest bij familie en zo maar sinds &nb sp;anderhalf woon ik er, om precies te zijn in Laren. Het zal niet voor altijd zijn want ik mis de sneeuw, bergen van Limburg nu al. De komende drie jaar zal ik in Laren werken, ik werk met Mensen met een beperking en wil in de toekomst maar al te graag hier mee verder gaan. Mijn ouders willen perse dat ik mijn hogere studies in België doe. Het is een beetje tegen mijn goesting omdat ik toch wel veel vrienden heb moeten achterlaten. Ik kende ze al mijn hele leven en voel me toch wat eenzaam in Laren. Toch wel een beetje verlegen leg ik niet makkelijk contact met nieuwe mensen. Nu mijn werk meer dan een maand bezig is heb ik al wel nieuwe mensen leren kennen maar die zitten allemaal op kost en gaan in het weekend naar huis. Ik kan moeilijk even over en weer rijden naar het huis van mijn ouders. De eerste keer dat ik terug naar Limburg ga zal met de feestdagen zijn. Met dat het nu herfstvakantie is geweest heb ik me echt wel verveeld. Ik blijf wel niet de hele dag binnen en ga de stad in. Gelukkig heb ik woensdag een tijdje gepraat met een koppel Amerikanen die hier op vakantie waren anders had ik geen deftig gesprek gehad deze week. Op gebeid van luxe kan ik zeker niet klagen. Ik heb in het centrum van de stad een huisje gekocht waar ik nu woon. Ik heb ook een auto gekregen, een Audi Q3. Ik rij al twee jaar in Limburg maar moet wel nog wennen aan het verkeer van hier boven In Holland.

Laat ik maar eerst beginnen met me voor te stellen. Ik ben Mieke tweeëntwintig geboren en opgegroeid in Limburg,Zuiden van Nederland. Mijn ouders zijn Nederlanders die er al veetig jaar wonen en hebben in Maastricht een hotel. Ik ben dan ook opgevoed in het Limburgs.. Natuurlijk ben ik al veel in Limburg geweest bij familie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.